Kultúry na mliečny kefír
Organické kultúry na domáci mliečny kefír - 1g kefírové zrná. Dehydrované. Niekedy sa nazývajú aj Tibetská alebo Kaukazská huba.
ORGANICKÉ kultúry na domáci mliečny kefír - kefírové zrná 1g. Dehydrované - najskôr je potrebné ich aktivovať a potom ich aktivované používate znovu a znovu. Kultúra sa nazýva sa aj Tibetská huba alebo Kaukazská huba. Táto kefírová kultúra, ktorú predávame, sa pestuje vo fermentačných zariadeniach u výrobcu Kefirko a sú organické. Prvá várka "kefírovej huby", z ktorej firma Kefirko vychádzala, bola získaná od eko-certifikovaného výrobcu, ktorý sa zaoberá výrobou mliečneho kefíru tradičným spôsobom. Pred viac ako 20 rokmi si priviezol túto kefírovú hubu z Ruska.
1g organických kefírových zŕn sa rekonštituuje sa na 6 g čerstvých kultúr na mliečny kefír, aby sa pripravilo počiatočných 600 ml mliečneho kefíru.
Čas do prvej použiteľnosti pre naše dehydrované zrná na mličny kefír je 1 rok - to znamená, že do 1. roka od usušenia by mali byť aktivované.
Na všetky naše balíčky kefírových zŕn uvádzame dátum minimálnej trvanlivosti.
Všetky zrná sú dodávané s pokynmi na aktiváciu, starostlivosť a receptom na kefír.
Tabuľka dát
- Hmotnosť
- 0,01